FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala je sinoć rivale u najelitnijoj grupi Lige nacija koja bi trebalo da počne u septembru ove godine, a to će biti Španija iz prvog šešira, Danska iz drugog iz Švajcarska iz trećeg.

A izabranici Dragana Stojkovića, jutros su saznali i raspored svih utakmica u okviru ovog takmičenja, a na samom početku očekuje nas pravi fudbalski spektakl, jer u prestonicu Srbije stiže branilac titule u ovom takmičenju i godinama jedna od najboljih reprezentacija sveta, Španija.

Taj meč je na rasporedu 5. septembra, sa početkom u 20.45.

Tri dana kasnije, Srbija ide na megdan Danskoj u Kopenhagen, čime će biti završen septembarski ciklus. Taj meč biće odigran od 18 časova.

Podsetimo, Srbija i Danska sastaće se i u grupnoj fazi ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, koje se održava u Nemačkoj.

U trećem kolu, Srbija je ponovo domaćin, a protivnik će biti stari i “omraženi” znalac, Švajcarska, sa kojom srpska selekcija nema dobra iskustva sa poslednja dva Svetska prvenstva, jer je na oba pretrpela poraze.

Meč je zakazan za 12. oktobar od 20.45 časova.

Posle toga, Srbija ide na megdan Španiji, 15. oktobra, a satnica meča takođe je 20.45h.

Novembarski ciklus, kojim će biti završena grupna faza, Srbija će početi još jednim gostovanjem, Švajcarskoj, a ta utakmica bi trebalo da se odigra 15. novembra od 20.45 časova.

Poslednje kolo grupne faze, Srbija će zaključiti utakmicom sa Danskom, a skandinavsku reprezentaciju dočekaće 18. novembra u 20.45.

Svakako da je pred selekcijom koju vodi Dragan Stojković šest izuzetno teških ispita, u kojima će njegovi izabranici pokušati da dokažu da su zaista deo evropskog fudbalskog krema.

Raspored svih utakmica Srbije u Ligi A nacija:

Srbija – Španija (5. septembar 20.45h)

Danska – Srbija (8. septembar 18.00h)

Srbija – Švajcarska (12. oktobar 20.45h)

Španija – Srbija (15. oktobar 20.45h)

Švajcarska – Srbija (15. novembar 20.45h)

Srbija – Danska (18. novembar 20.45h)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here