instagram/printscreen
Ana Ivanović

Neke od poznatih dama oglasile su se na Instagramu, savetujući ljude kako je neophodno da slušaju ono što stručnjaci govore u novonastaloj situaciji.

Kreatorka Verica Rakočević obratila se svojim Instagram pratiocima.

“Dragi moji, nalazimo se u trenutku koji nam nalaze da budemo smireni, odgovorni i disciplinovani.Zaboravimo sve druge razlicitosti u misljenjima, stavovima i pogledima.Ujedinimo se u apelu i tako spasimo sebe i ljude oko nas.Nikada necu razumeti nekoga ko kupi 100 maski i onda ih preprodaje zaradjujuci, nekoga ko kupi 100kg brasna a komsija ne uspe ni kilogram.U sta smo se to pretvorili?”, deo je poruke koju je kreatorka poslala.

View this post on Instagram

Dragi moji, nalazimo se u trenutku koji nam nalaze da budemo smireni, odgovorni i disciplinovani.Zaboravimo sve druge razlicitosti u misljenjima, stavovima i pogledima.Ujedinimo se u apelu i tako spasimo sebe i ljude oko nas.Nikada necu razumeti nekoga ko kupi 100 maski i onda ih preprodaje zaradjujuci, nekoga ko kupi 100kg brasna a komsija ne uspe ni kilogram.U sta smo se to pretvorili? Slusajte savete lekara, verujte im, ne budite i nad popom pop. Najstrasnije su cirkularne poruke koje sire paniku na mrezama umesto da smiruju ljude oko sebe.OPREZ svakako, pranje ruku, nosenje maski u zatvorenom prostoru, ne ici na javna okupljanja, jacajte imunitet i opet ponavljam slusajte strucnjake. Nosim ozbiljnu zastitnu masku, ljudi me cudno gledaju, cak namerno kaslju u mom pravcu.Jedan rom me je iz sale namerno protrljao rukom.Ne zsmeram, ne osidjujem.Za sebe i svoje saradnike i porodicu sam se pobrinula,od srede zatvaramo proizvodnju i butik na dve nedelje, pratimo situaciju i prilagodjavamo se situaciji. Nemojte da nas virus uplasi, cuvajte se??Volim vas❤️?

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Osim nje, i naša teniserka Ana Ivanović imala šta da poruči.

“U ovakvim vremenima važno je da vodite računa o sebi i onima koje volite, ali je isto tako važno i da imate poštovanja prema komšijama. Najveći prioritet je da svi ostanu bezbedni”, napisala je Ivanovićeva na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Take care of yourself and stay healthy!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here