Instagram

Košarkašica Milica Dabović našla se na meti kritika zbog provokativne fotografije koju je postavila na društvene mreže i sve to ne bi izazvalo ogromnu pažnju, da nije pozirala u ovom izdanju sa sinom Stefanom.

Ona je pozirala sa detetom na ramenima u prekratkom teksas šorcu, a u prvom planu je bila je njena zadnjica, što je pojedinima zasmetalo. Komentirali su da je fotografija “bez imalo ukusa”.

“Ovo je užasno, pih”, “Ovo nije sexy”, “Baš ga pretera”, “Zar ovako da izađeš na ulicu i to sa detetom?!”… su samo neki od komentara koji su se našli ispod nove objave košarkašice na koje ona nije reagovala.

Inače, Milica je tokom pandemije zarađivala novac od prodaje polovnih stvari.

“Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao… Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla”, pričala je košarkašica, i otkrila da ne reaguje na negativne komentare koje joj ljudi upute, već se trudi da ostane optimistična.

Ubrzo nakon objave, Milica je povukla sliku sa Instagram profila, ali su pojedini fanovi uspeli da je “skrinšotuju” prije brisanja.

 

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime