Pixabay.cocm

Među korisnicima društvenih mreža postao je popularan savet za održavanje veze svežom i romantičnom bez obzira na to koliko ste zajedno „2-2-2“.

Jedan korisnik je otkrio da je sa svojom suprugom na dan venčanja sklopio dogovor o 2-2-2 pravilu koje im i dan danas pomaže da održe ljubav.

Pravilo je jednostavno – svake dve nedelje izdvoji jedan dan i provedi ga s partnerom.

Svaka dva meseca izdvoji ceo vikend za druženje samo s partnerom i svake dve godine odvoji jednu nedelju samo za vas dvoje i uživajte u međusobnom druženju.

– Ljudi mene i moju suprugu stalno ispituju kako je moguće da naša faza medenog meseca tako dugo traje. Iskreno mislim da će trajati onoliko dugo koliko se budemo držali našeg 2-2-2 pravila – otkrio je kreator ovog savjeta za parove.

Iako se poštovanje 2-2-2 pravila na prvu može učiniti komplikovano i vrlo zahtevno, zapravo se radi o dosta fleksibilnom pravilu koje vas neće ometati u svakodnevnom životu.

Uskoro su se i drugi korisnici javili sa svojim iskustvima 2-2-2 pravila i zaključili kako priča ‘drži vodu’. Otkrili su tako da su se plašili kako će biti nemoguće uskladiti rasporede s njihovim partnerima, ali da je ideja da će sigurno provesti jedno veče sami bila toliko primamljiva da su ipak uspeli da se usklade.

Radost zbog izleta, večera i zajedničkih izlazaka naterala je parove da pomno planiraju i odvoje vreme samo za sebe. Neki su predložili i redefinisanje pravila, pa ga tako možete preoblikovati u 1-1-1 pravilo ili bilo koju drugu verziju koja vama odgovara.

Naravno, u sprovođenju ovog plana bitno je i finansijsko planiranje, pa je važno s partnerom otvoreno komunicirati i stvoriti finansijski plan za izlaske. Uz to, mnogi parovi su rekli da im u vezi posebno pomaže kad odvoje veče za sebe i odreknu se mobilnih telefona tokom tog vremena. Tako su fokusirani samo na razgovor i ne dopuštaju da im smetaju poruke ili pozivi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime