pixabay.com

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Nemačkoj i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da se međunarodni dani razgovora sa Nemačkom održavaju 24. septembra 2019. godine u Кraljevu, od 9 do 16 časova, u prostorijama RF PIO Filijale Кraljevo, Vojvode Putnika 5, i 25. i 26. septembra 2019. godine u Beogradu, u sredu od 9 do 17 časova i u četvrtak od 9 do 13  u prostorijama Službe I Filijali za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Nemačke.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime