Dunav osiguranje

Prošli su praznici, a zimske dane ulepšavaju nam uspomene na prelepe trenutke u kojim smo uživali s porodicom ili prijateljima. Iako je vreme darivanja prošlo, to ne znači da treba stati s poklonima.

“Dunav osiguranje” će zato nastaviti sa akcijom darivanja u zimskim danima kako bismo podigli svest o značaju sigurnog i bezbednog putovanja i učešća u saobraćaju.

Vozite zimi?

Budite bezbrižni i bezbedni!

U zimskim danima sneg, magla, led i niže temperature utiču na uslove vožnje. Istraživanja pokazuju da u saobraćaju učestvuje velik broj vozača s neispravnim vozilom, što može dovesti do trajnih posledica i zato je veoma važno da se redovno vrši tehnička kontrola ispravnosti vozila, ali i da se pred put dobro informišemo o važnosti putnog zdravstvenog osiguranja.

Zbog velikih troškova putovanja, mnogima se osiguravajuća polisa čini kao bespotreban dodatak na kraju dugačkog spiska troškova. Međutim, kada malo bolje razmislimo, ako smo već platili ogromnu sumu novca na putovanje i odmor, trebalo bi da predupredimo sve neželjene situacije. U tim trenucima shvatimo da je za bezbrižno putovanje najvažnije imati polisu putničkog zdravstvenog osiguranja.

Kako bi svi učesnici u saobraćaju bili bezbedni i ove zime, Kompanija „Dunav osiguranje“ do 29. februara organizuje akciju „Popust za nezaboravan spust“, u okviru koje omogućava korisnicima da ostvare znatne popuste na visinu premije za putna i imovinska osiguranja, kao i na mnogobrojne usluge “Dunav auta” za zimsku sezonu.

 Zašto je važno imati putno zdravstveno osiguranje?

 Hitna medicinska pomoć u inostranstvu može biti veoma skupa. Ukoliko uživate u odmoru na planini i skijanju, zamislite situaciju da se povredite. Kako biste predupredili takve situacije ili imali rešenje ukoliko dođe do toga, Kompanija „Dunav“ vam u okviru zimske akcije darivanja, uz neverovatne popuste, nudi mogućnost da se osigurate od brojnih zdravstvenih rizika koji mogu da se ostvare tokom putovanja i boravka u inostranstvu.

U slučaju iznenadne bolesti ili povrede, putničko zdravstveno osiguranje pokriće troškove za ambulantno lečenje, nabavku neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoz do najbliže zdravstvene ustanove, bolničko lečenje, prevoz u državu prebivališta, stomatološke intervencije i druge potrebe u vezi sa iznenadnom bolešću ili povredom, a osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života.

Pored osnovnog pokrića, putničko zdravstveno osiguranje možete zaključiti i sa širim (VIP) pokrićem koje uključuje i hitnu dostavu lekova, posetu bliske osobe, povratak dece koja su ostala bez staranja.

U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kućom „April“, Kompanija „Dunav“ obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Suma osiguranja po polisi putničkog zdravstvenog osiguranja iznosi čak 35.000 evra.

Iskoristite zimske popuste

Polisa putnog osiguranja za jednu osobu prilikom boravka na zimskom odmoru iznosi samo 777 dinara, odnosno sa uključenim ski rizikom za boravak u nekom od evropskih ski centara, cena je okvirno 1.100 dinara. Porodice imaju poseban tretman jer ugovaranjem porodične polise deca imaju gotovo besplatno osiguranje. Polise se mogu zaključiti na svim prodajnim mestima „Dunava“, a ukoliko se odlučite za kupovinu putem “Dunav webshop”-a, cene su još niže.

Mir je neprocenjiv, zato je važno da je tokom zimskog putovanja naš dom zaštićen. Kompanija „Dunav“ u okviru zimske akcije obezbeđuje i osiguranje „zimska čuvarkuća“, kojom se na primer stan u Beogradu od 50 kvadrata može osigurati za samo 725 dinara, u periodu odsutnosti od sedam dana, a polisa pokriva i zaštitu od provalne krađe i razbojništva.

I to nije sve

Svi osiguranici koji u toku trajanja akcije zaključe putno ili imovinsko osiguranje imaju i pravo na popuste od 20% za usluge i robu koja je vezana za ovaj period godine, poput lanaca za sneg, zimske auto-kozmetike, ali i za usluge centriranja trapa.

Sve informacije u vezi s promotivnim uslovima zimske akcije zainteresovani mogu saznati na više od 600 prodajnih mesta Kompanije ili besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na broj 0800 386 286 (u Srbiji), kao i na internet adresi www.dunav.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here