EPA/Antonio Bat
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović

Hrvatski predsednik Zoran Milanović odgovorio je književnici Vedrani Rudan, koja ga je ranije danas, između ostalog, nazvala “divljakom koji nije ništa učinio za Hrvatsku”.

Milanović kaže da ga je tištilo to što ga Rudan do sada nije napadala.

“Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma”, napisao je Milanović na svom fejsbuk profilu i dodao:

“Zoran Milanović, predsednik stranke i vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vreme, jedan od tri najavangardnija zakona o registrovanom partnerstvu; vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima”.

Vedrana Rudan je danas oštro kritikovala Milanovića zbog javnog prepucavanja sa ženskim udruženjem BaBe. Ona je za njega rekla da je “divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa”, da je “potkapacitetan” i “intelektualno nevin”, kao i da bi bilo bolje da ujutro ne ustaje iz kreveta.

“Svako Milanovićevo dizanje ne vredi ni pet para, a kamoli jedan dolar i na svom sam blogu rekla da bi za Hrvatsku bio spas kada se on uopšte ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u njemu i hrče tamo do kraja mandata”, navela je.

Rudan je istakla i da nije razočarana u Milanovića, već u narod koji ga je izabrao.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here