Fudbalere Crvene zvezde, posle zimske pauze, očekuje nastavak Super lige iduće sedmice, a posle odrađenih priprema među crveno-belima vlada optimizam. 

Tako je predsednik fudbalske sekcije Crvene zvezde Svetozar Mijailović izjavio da svi u klubu, kao i navijači jedva čekaju nastavak prvenstva.

– Oseća se pozitivna atmosfera u ekipi i oko nje. Dejan Stanković je brzo i efikasno uspostavio svoj sistem rada koji već daje odlične rezultate. Svi koji su pratili naše pripremne mečeve mogli su da se uvere u kvalitet igre našeg tima i siguran sam da je to najbolja pozivnica da na proleće imamo još veću podršku na Marakani, a i u gostima – rekao je Mijailović.

On je naveo da trener Stanković i stručni štab imaju punu podršku u realizaciji svojih zamisli i forsiranju mladih igrača, prevashodno iz svoje škole.

– Strateški cilj kluba je razvoj omladinske škole u koju je uložio značajna sredstva i zbog toga nastavljamo forsiranje mladih igrača, a malo ko može to bolje da razume i izvede od Dejana Stankovića. I videli ste da to već daje rezultate. Ovo bi mogla da bude sezona pune afirmacije Nikolića, Gavrića i Petrovića – istakao je Mijailović.

Predsednik crveno-belih prokomentarisao je i “prozivke” iz redova večitog rivala kako oni proizvode kvalitetne igrače za evropsko tržište, a Zvezda to ne radi.

– To je kao i sve ostalo netačno. Otkad je ova uprava u klubu, od 2014. ostvarili smo transfere igrača iz naše škole u vrednosti od 30,5 miliona evra, a oni, po dostupnim informacijama, u istom periodu za 27,5 miliona evra. I ta razlika se smanjila poslednjom prodajom koju su napravili, inače bi bila drastična. U svakom slučaju, i pored male pauze u forsiranju dece iz naše škole, nastavljamo tim putem. Verujem da Zvezda ima kvalitet i znanje i da možemo do duple krune ove godine – poručio je Mijailović.

Da podsetimo, Super liga Srbije nastavlja se 15. februara, kada Crvena zvezda gostuje Čukaričkom od 14.30 u 21. kolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here