Predviđanja za 2015. (3): Čudna bolest u parlamentu

0

Z. Gligorijević
Propast kapitalizma: Božidar Popović

Osim toga, predviđa žestoku borbu za vlast, koja će se odvijati do kraja avgusta i početka septembra.

– Od jula ulazimo u period kad mogu da se pokrenu opasni sukobi. To je godina strele, koja donosi rizik od naprasnih, nasilnih i brzih događaja na mnogim nivoima, pa čak i u međudržavnim odnosima – kaže Popović za "Vesti" i dodaje da se ne trudi da predvidi događaje jer će mnogi od njih biti nepredvidivi.

Kaže da nam opet prete poplave:
– Država nikako ne shvata da nije osiguravajuće društvo i da ne treba da preteruje sa dobročinstvom. Čovek koji je glup da napravi kuću na plavnom mestu sam je sebi stvorio problem.

Napominje da je opštepoznato da je ugalj kancerogeno gorivo.

– Treba ga zatrpati i nikada ga više koristiti. Umesto toga, s Kinezima je potpisan ugovor o izgradnji Kostolca 2. Na Pešteru planiraju da naprave termoelektranu. Ako tamo naprave termoelektranu, nema više ni kajmaka, ni sira, ni zdrave hrane. To su demonska posla. Država treba da pravi vetro-turbine, solarne elektrane i mini hidrocentrale, a ne da sa Zapada dovlači propalu tehnologiju. Marks i Engels nisu slučajno živeli u kapitalizmu, a pisali o komunizmu. Ljudi ne shvataju da kompletan sistem kapitalizma mora da padne. Onaj ko bude imao svoje parče zemlje, uzgajaće i imati šta da jede, a ovi drugi će plaćati poreze, a neće imati od čega da žive. Takođe, umesto da forsiramo proizvodnju i prodaju hrane i zdrave vode, forsiraju se strane firme koje će naše radnike malo da plate da bi proizvodili delove koje će izvoziti za Rusiju. Koja je poenta da nemačke ili austrijske firme iz Srbije izvoze za Rusiju, a ne mi? – pita se Popović i dodaje da se na taj način od naroda prave robovi.

On tvrdi da dolazi vreme u kojem će reinkarnacija biti naučno dokazana. Zato je veoma značajno šta će se do kraja godine dešavati u Egiptu, Izraelu i Siriji.

– Dolazi nešto što se zove presuda neba. Ako ne uspeju da se dogovore, svašta može da se očekuje u Jerusalimu jer je to grad u kome su ubijani odabrani božji poslanici i on nikako ne može biti svet, već samo proklet. Način da se dokaže reinkarnacija je da se prouči dnk glave Jovana Krstitelja koja se nalazi u najvećoj džamiji na svetu u Damasku. Taj DNK treba uporediti sa onim koji je danas Jovan Krstitelj jer ja tvrdim i da je Isus ponovo rođen 1999. godine. Mesija je opet tu. Prvi put ga nisu prepoznali jer su pogrešno tumačili knjige – kaže Popović.

Božji ustav

Naš sagovornik ističe da se ne poštuje Božji ustav, odnosno Deset božjih zapovesti.
– Svi žele da budu poznati i bogati. Kada čovek to poželi, prvi koji priđu da mu pomognu su demoni, duhovi mrtvih koji se nisu smirili. Na kraju ga ubiju jer ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju – veli naš sagovornik.

Bitka za pravdu

– Priča o borbi za pravdu trenutno je u zapećku. I dalje su dominatniji kriminalci nego policajci. Od polovine godine počeće velika borba za pravdu i trajaće do 2016. Pravda će biti moguća samo kada njeno mesto bude zauzeo arhangel Mihail jer Justicija, rimska paganska boginja, "slepica vezanih očiju", ne može da bude simbol pravde. Kapitalizam je pogrešan sistem. Mora da se stvori društveno odgovaran sistem koji će voditi oni koji su skloni da rade za druge, a ne za sebe. A danas se politikom bave samo iz lične koristi. Kapitalizam, prevaranti i lopovi odumiru, a zver je najgora kad je ranjena – ističe Popović.

Sutra – Predviđanja za 2015. (4): Vreme zmija i mačaka

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here