”Prekinuti zagrljaji” otvaraju festival

0

Program 17. revije zvanično otvara film slavnog reditelja i scenariste Almodovara "Prekinuti zagrljaji" (Broken Embraces), u glavnom večernjem terminu od 19:30 sati. Najskuplji Almodovarov film do sada, sa budžetom od 12 miliona evra, govori o prekinutoj ljubavi jednog sineaste i glumice koja je ujedno i ljubavnica posesivnog bogataša.

Glumačku postavu čine Penelope Kruz, Luis Homar, Blanka Portilo, Hose Luis Gomez i Tamar Novas.

Prethodno će, u 17 sati, biti prikazan dugometražni dokumentarac "Michael Jackson’s This is it”, u režiji Kenija Ortege. Film o nedavno preminulom kralju popa napravljen je na osnovu snimaka i fotografija priprema za seriju od 50 koncerata pod naslovom "This is it", koje je Majkl Džekson planirao da održi u Londonu ove godine.

Poslednji na programu za sredu je akcioni triler "Surrogates" (u 22 sata), u režiji Džonatana Mostova.

Prema sinopsisu, ljudi žive svoje živote iz udobnosti doma, preko robotskih surogata – fizički savršenih mehaničkih replika njih samih. Vilis u ulozi FBI agenta otkriva ogromnu zaveru koja leži iza fenomena surogata.

Revija u organizaciji "Taka" traje do 5. novembra u Beogradu, a reprizira se u Novom Sadu od 31. oktobra do 7. novembra, u hali Spens.

 

Trejler za film ”Prekinuti zagrljaji” (Broken embraces)

 

 

Trejler za film ”Michael Jackson’s This is it”

 

 

Trejler za film ”Surrogates”

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here