Preko plej-ofa do Treće lige

0

 

 

FK Srbija iz Emena, članovi Četvrte regionalne lige, uspešno su završili jesenje prvenstvo kao četvrti na tabeli sa 17 bodova, samo dva boda manje od prvoplasiranog SC Goldau i tako se plasirala u plej-of fazu takmičenja za ulazak u Treću ligu. U plej-ofu će se na proleće naći po pet ekipa iz dve grupe, a dve najbolje ulaze u viši rang.
Podmlađena ekipa "orlova" na čelu sa novim-starim i veoma iskusnim trenerom Borom Milosavljevićem ispunili su svoj prvi zacrtani cilj – da uđu u plej-of.
Protekolog vikenda čelnici kluba su zajedno sa igračima održali radni sastanak, analizirali jesenje prvenstvo i optimistički izneli planove za prolećni deo i postavili sebi novi cilj – povratak u Treću ligu.
Mladi pomoćni trener Miloš Avramović pohvalio je kolege i
saigrače, iznoseći činjenicu da na poslednjih šest utakmica nisu osetili gorčinu poraza. Dodao je Avramović da je Srbija treća ekipa od ukupno 60, koja je postigla najviše golova u jesenjem delu takmičenja.
Njegov stariji kolega, glavni trener Bora Milosavljević ohrabrio je svoje izabranike i prenoseći svoje iskustvo da ih ne očekuje nimalo lak posao kada je u pitanju ulazak u viši rang:
– Naš cilj možemo ostvariti samo ukoliko budemo jedinstveni, složni i disciplinovani. Znači da redovno dolazite na treninge, poštujete sportska pravila, sa što manje kazni, odnosno kartona.
Milosavljević je ujedno pozvao navijače da dolaze na utakmice i da ih podrže u daljem takmičenju, jer im ta podrška mnogo znači i oni su im praktično 12. kao igrač.
FK Srbiju u plej-ofu očekuju Cug, Rotkrojc, Egeri, Adligensvil, Vegis, Goldau, Perlen, Kisnaht i Brunen.
Inače, boje Srbije u jesenjem delu branili su: Duško Kovačević, Toni Maglica, Saša Dabić, Vlada Radovanović, dva Dragana Bijorac i Gajić, Zoran Mutavdžić, dva Aleksandra Milojević i Bekčić, Miloš Avramović, Dejan Stojanović, Jovan Milenković, Nemanja Radisavljević, Sava Popović, Cvjetin Arsenović i tri Danijela Stanimirović, Aleksandrić i Miodragović .
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here