Marko Edge
Van Gog

Nakon serije „karantinskih” svirki sa ulica i studija, koje su članovi kultnog benda Van Gog poklonili svojoj publici tokom pandemije, dostižući vrhunac martovskim online koncertom u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se u jedinstvenoj trojci vraćaju na već započetu trasu rokenrola “iza kulisa” jednim novim, zanimljivim poduhvatom!

U okviru nove video edicije „PROBA ZA NOVO DOBA” u utorak 27. oktobra u 12 časova na Jutjbu kanalu Van Gog-a, kao i na Fejsbuk i Instagram stranici, premijerno će biti prikazan spot za pesmu „Više te ne volim ko pre”. Pesma je odsvirana uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk u spotu je autentični zvučni zapis trenutaka iz “dnevne sobe”.

Podsetimo, Više te ne volim ko pre ponosno već godinu i po dana krasi deseti studijski album „More bez obala”.

U okviru ideje “Proba za novo doba”, bend će periodično iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama živi stvarajaći, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane „na keca”, a sve sa željom da ljudima makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule), bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba) će svojom video edicijom “Proba za novo doba”, povesti publiku na jedno potpuno novo, inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here