Revanš plej-ofa za Ligu šampiona na “Marakani” u utorak (21 čas) poveren Englezu Entoniju Tejloru (40), a uzvratna utakmica u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u Norveškoj u četvrtak (19) Francuzu Rudiju Bikeu (42).

Engleski arbitar delio je pravdu u subotu u susretu trećeg kola Premijer lige u kojem je Liverpul na Enfildu lako izašao na kraj u derbiju s Arsenalom (3:1).

Bio je primetan u dve situacije. 

Prvo priznao je Matipov vodeći pogodak za domaćina iako je u gužvi na Arsenalovom petercu u iščekivanju centaršuta iz kornera očigledno fauliran Genduzi, koji zato i nije mogao da povede vazdušni duel s potonjim strelcem. U drugom poluvremenu, ne laseći časa, pokazao je na belu tačku pošto je novi Arsenalov half Brazilac David Luiz povukao za dres Liverpulovu zvezdu Egipćanina Mohemeda Salasa, koji mu je umakao, a nije čak ni pao u kaznenom prostoru.

Rudi Bike

Bike je međunarodni sudija pod znakom FIFA od 2011. Jedan je od vodećih delilaca pravde u francuskom prvenstvu.

“Crveno-beli” se nadaju da će uz pomoć krcatog stadiona još jednom da se domognu Lige šampiona. Iz Berna su doneli povoljnih 2:2.

I “crno-beli” su načinili značajan korak pošto su savladali Molde (2:1) u atmosferi dečje graje, bez pomoći najvatrenijih pristalica navijačkog kova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here