Instagram
Vuk Mob

Otac Vukadina Gojkovića izgubio je danas životnu bitku. Reper poznat po pseudonimu Vuk Mob na Instagramu je objavio tužnu vest. On je na svom profilu podelio zajedničku fotografiju i uputio pokojnom roditelju poslednji pozdrav.

– Bio je veliki, otišao je kao najveći! Volim te zauvek, tata – napisao je reper na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa ocem.

Podsetimo, Vuk Mob juče se prvi put oglasio nakon raskida veridbe s novinarkom Oliverom Konatar, gde je između ostalog naveo da mu je otac na samrtnoj postelji.

– Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i slično, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan – napisao je Mob na Instagramu, a potom dodao:

– Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here