Tob.rs
Mlađen Cicović

U prostorijama Turističke organizacije Beograda održan je sastanak sa predstavnicima Republike Srpske na kom su Miodrag Popović, direktor TOB, Mlađen Cicović, šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Dragan Bogdanić, generalni direktor kompleksa Banja Vrućica i Aleksandar Radošević, izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju banjaanja Vrućica, razgovarali o mogućnostima saradnje i promocije zdravstveno turističkog kompleksa Banja Vrućica našim sugrađanima.

– Turistička organizacija Beograda ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa TO Republika Srpska i drugim institucijama kulture i turizma u ovoj zemlji. Nadam se da će promocija Banje Vrućice u Beogradu kao nastavak te saradnje veoma brzo dati rezultate – izjavio je Miodrag Popović.

Mlađen Cicović, šef Predstavništva RS u Srbiji rekao je da je podrška Turističke organizacije Beograda od velikog značaja za Republiku Srpsku jer je u pitanju broj od dva miliona potencijalnih turista.

– Banja Vrućica je najznačajniji banjski kompleks u Republici Srpskoj udaljen od Beograda nešto više od 200 kilometara koji nudi bogate zdravstvene i velnes usluge turistima iz Beograda – rekao je Dragan Bogdanić.

Sastanak u TOB-u je održan neposredno pred konferenciju za medije u pres centru UNS-a u Knez Mihailovoj 6/3 na kojoj će detaljnije biti predstavljena ponuda ovog kompleksa i mogućnosti za odmor za goste iz Beograda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here