Prihod od knjige za poplavljene

0

Autorka: Andrijana Ana (treća s leva)
 

O njenom delu govorile su profesorka Milica Berlot i Verica Vlajković, obe članice literarnog udruženja "Zdravko Đekić".

Goste je pozdravio predsednik udruženja Radovan Lepanović, a svoje stihove te večeri govorio je i generalni konzul Republike Srbije Božidar Vučurović.

Roman "Daj sve od sebe" je priča o pet devojaka, dobrih drugarica od kojih jedna nesmotreno upada u lanac trgovine ljudima i bez svoje volje biva prebačena u Tursku, dok ostale četiri kad su saznale gde je daju sve od sebe kako bi se otele iz kandži kriminala. Problem koji je veoma aktuelan, a može svakome da se desi u ovom svetu punom prevara i velikih psihologa.

– Bilo bi lepo kada bi moja napisana priča uticala na razmišljanje i donošenje odluka mladih devojaka – Ana Andrijana.

 

Deo prisutnih na promociji

Ona je istakla da je još ranije dok internet i društvene mreže nisu bile toliko rasprostranjene bilo teško ući u dušu neke osobe, a da je to tek danas veoma komplikovano pošto se ne zna ko sedi sa druge strane monitora i da po njoj mnogi roditelji ne shvataju ozbiljnost tog problema. Kao majka troje dece smatra da sa decom treba biti veoma strpljiv, razgovarai i objašnjavati razne pojave i pojmove, a pre svega slušati poruke koje deca prenose.

Na promociji koja nije bila samo za naše građane, već i za nemačke i njihove prijatelje govorilo se i na nemačkom jeziku, a sav prihod od prodatih knjiga Ana Andrijana je dala u humanitarne svrhe za Srbe u poplavljenim područjima.
U planu je i nastavak romana "Daj sve od sebe", a Ana piše i pesme za svoju dušu i svoje najbliže.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here