Kompanija „Dunav osiguranje" a.d.o

Kompanija “Dunav osiguranje” ponosni je sponzor najznačajnijeg teniskog događaja u regionu Serbia Open 2021. ATP turnir serije 250, nakon devet godina se vratio na terene Teniskog centra “Novak”, gde će se narednih dana za titulu na šljaci nadmetati neki od najboljih tenisera planete.

U želji da pruži podršku održavanju ovako značajnog sportskog događaja u zemlji, Kompanija “Dunav osiguranje” još jednom je pokazala da je prijatelj šampiona i svih onih koji navijaju za prave vrednosti i fer-plej.

Na ovogodišnjem turniru, koji je počeo juče i održava se do 25. aprila, pored svetskog broja jedan, Novaka Đokovića, učestvuje i više igrača iz ATP TOP30 liste: Mateo Beretini, Aslan Karacev, dok će priliku da se probiju ka vrhu svetske liste dobiti i domaći teniseri: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Održavanje Serbia Open 2021. kao najekskluzivnijeg sportskog događaja u regionu, predstavlja najbolju promociju tenisa i teniskih talenata Srbije širom sveta, a Kompanija “Dunav osiguranje” je ponosna što je deo ovakvog spektakla i sponzor turnira, koji na najbolji način promoviše sport, prijateljstvo i zdrave navike.

Sa željom da pobede prave vrednosti, narednih dana navijamo za naše talentovane sportiste i dajemo podršku svim igračima, zajedno sa 30 miliona ljudi koje će u preko 180 zemalja sveta pratiti uživo ovaj teniski spektakl.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here