Policijski sindikat Srbije uručio je Plaketu zahvalnosti i legitimaciju počasnog člana tog sindikata Srbije reprezentativcu Srbije Aleksandru Prijoviću.

Naime, Prijović je donirao tehniku Policijskom sindikatu Srbije koja je predata Policijskoj stanici Priboj na korišćenje.

– Zahvaljujemo se Aleksandru na nesebičnoj pomoći policiji Priboja koja će u umnogome poboljšati uslove rada i olakšati funkcionisanje ove policijske stanice na polju zaštite bezbednosti građana opštine – izjavio je Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

– Drago mi je da mi je ukazana ovakva čast i ovo priznanje mi daje još veći podstrek da pomognem onima kojima je to najbitnije, kao što sam ovom donacijom svoje sugrađane u Priboju učinio sigurnijima – izjavio je Prijović.

U saopštenju za medije sindikata izražena je velika zahvalnost za gest fudbalera:

– Srpski reprezentativac je velikom donacijom tehničke opreme policiji PS Priboj, nastavio dugogodišnju tradiciju pomoći deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj ulici, kao i različitim grupacijama građana Republike Srbije pružanjem finansije pomoći u Ubu, Beogradu, Priboju.

Tim povodom Policijski sindikat Srbije izražava poštovanje ka svim tim gestima dobre volje namerenim onima kojima je to najpotrebnije. Zato je gospodin Prijović ušao u našu porodicu, onih koji se brinu za bolji položaj radnika i veću bezbednost građana Republike Srbije – stoji u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here