EPA/Facundo Arrizabalaga
Princ Hari i Megan Markl

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i njegova supruga Megan, osnovali su produkcijsku kuću i potpisali višegodišnji ugovor sa Netfliksom za snimanje dokumentarnih filmova i serija, igranih filmova, dečijeg programa, otkriva Njujork tajms.

Novoosnovana produkcijska kompanija tek treba da dobije ime, navodi list i napominje da ovaj potez dolazi samo šest meseci nakon što je par odlučio da se povuče sa funkcija visokih članova kraljevske porodice i preseli se u Los Anđeles.

Mada postoji mogućnost da se par pojavi pred kamerama u dokumentarnom programu, Megan, koja je poslednji put imala ulogu u jednoj drami emitovanoj na kablovskoj televiziji, više puta je rekla da se neće vraćati glumi.

– Naš fokus biće na stvaranju sadržaja koji informiše, ali takođe pruža nadu. Za nas kao novopečene roditelje, stvaranje inspirativnog porodičnog programa takođe je važno – naveo je par u saopštenju, prenosi Tajms.

Dodali su da će im Netfliksov “neverovatan domet omogućiti da dele sadržaj koji ima uticaj da pokreće aktivnost”.

Netfliks, koji ima 193 miliona pretplatnika širom sveta, nije obelodanio finansijske uslove ugovora. Usluga striminga se suočava sa sve jačim pritiskom zbog ulaska novih igrača na to tržište.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime