pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policija je uhapsila stranog državljanina koji je u nedelju ujutro pljačkao vernike sa još jednim mladićem u Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog na Dorćolu. Prema nezvaničnim informacijama, on je zadržan po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva, a biće i saslušan.

Prema nezvaničnim navodima, uhapšeni je državljanin Alžira, ima 19 godina, kod njega su pronađeni laptop, foto-aparat, tri mobilna telefona, kao i ženska torba u kojoj je bio novac.

– Dešavalo se da pojedinci uđu u crkvu i opljačkaju vernike, ali nikad se nije desilo da naočigled svih otimaju stvari od ljudi – ispričao je starešina hrama Vajo Jović.

Kako je rekao sveštenik, ovakav postupak stvara osećaj nesigurnosti kod vernika.

Iako je najviše incidenata bilo zabeleženo u blizini glavne autobuske stanice, na Zelenom vencu i u Kameničkoj ulici, „Novostima“ su se u prethodnih nekoliko meseci javljali se građani koji su imali problem sa migrantima baš u ovom delu Starog grada.

Jedan sugrađanin iz Kapetan Mišine ulice požalio se da su mu tri migranta provalila vrata stana i tom prilikom odnela torbicu koja je bila okačena u hodniku.

2 KOMENTARA

  1. Dajte mu drzavljansto, lak posao i stan – kad nemate hrabrosti da ga strpate u zatvor i posle zatvora da ga proterate!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime