pixabay.com

Ako želite da znate kako da privučete novac, i druge dobre stvari u vaš život, evo saveta koje predlaže feng šui.

Već smo vam otkrili koje boje bi trebalo da bude novčanik da biste imali više novca, a sada saznajte kako promenom jedne jedine navike možete privući finansijsko blagostanje.

Feng šui vodu smatra veoma važnim elementom u domu, jer je jedan od najmoćnijih, a najnežnijih elemenata na planeti.

Svakom živom biću neophodna je voda, bez koje se život na našoj planeti ne bi odvijao.

Feng šui stručnjaci vodu i simboliku njenog toka primenjuju na najrazličitije aspekte našeg života, a među njima su i finansije.

Ako volite feng šui, sigurno ste videli dekorativne fontane koje bi trebalo staviti u dom, ali ako niste spremni na takav korak, postoji jednostavan trik kojim možete privući više novca.

“Loši” tokovi vode odbijaju novac i blagostanje, a jedan od njih je i – toalet.

Poklopac WC šolje uvek bi trebalo da držite zatvorenim kada je ne koristite, na taj način sprečavate da energija koja privlači blagostanje, samim time i novac, “iscuri”.

Takođe, feng šui stručnjaci savetuju da u polju novca po bagua mapi nemate probleme. Ako vam se polje novca nalazi tamo gde i mokri čvor i imate slavinu koja kaplje ili drugi problem sa cevima, odmah pozovite vodoinstalatera da to reši, jer svaka voda koja otiče na neodgovarajući način predstavlja “oticanje” energije koja privlači dobre stvari i novac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here