Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Ivana Soković, predsednica IO Kompanije "Dunav osiguranje"

Kompanija “Dunav osiguranje” dobitnik je ovogodišnje nagrade “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

U Svečanoj sali Skupštine Beograda danas su, u organizaciji udruženja “Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda, dodeljena priznanja “Miljenik potrošača” za najbolje brendove na tržištu Srbije. Kompanija “Dunav osiguranje” je u kategoriji “Osiguravajuća društva” glasovima potrošača izabrana za omiljeni brend i ponosno ponela titulu “Miljenik potrošača”.

U konkurenciji od 1.500 brendova u 30 kategorija nominovane su najpoznatije domaće kompanije, koje su građani nagradili za kvalitet, prepoznatljivost i društvenu odgovornost. Priznanje “Miljenik potrošača” dodeljeno je na osnovu glasova potrošača, s ciljem podsticanja zdrave konkurencije među kompanijama i stvaranjem prepoznatljivog i prestižnog brenda u koji će građani imati poverenje.

Dobitnici nagrade “Miljenik potrošača”

Priznanje je ispred Kompanije “Dunav osiguranje” primila predsednica Izvršnog odbora, Ivana Soković, koja je istakla da ovo priznanje predstavlja najbolji podsticaj i potvrdu uspešnog poslovanja Kompanije.

“Prilagođavajući se novonastalim okolnostima i prateći tržište osiguranja i potrebe klijenata, ‘Dunav osiguranje’ kontinuirano radi na unapređenju usluga, a ovo priznanje potvrda je da se trud isplati. Pored poslovnih uspeha, ovu ponosnu titulu ‘Miljenika potrošača’ dugujemo našoj društvenoj zajednici i svima onima koji su nam ukazali poverenje”, rekla je Ivana Soković.

U skladu sa sloganom Kompanije “Prijatelj ostaje prijatelj”, ponosni smo što smo opravdali poverenje potrošača, koje predstavlja najbolji podsticaj da i u narednom periodu istrajemo u našoj misiji podrške društvenoj zajednici i onima koji su njen najvažniji deo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here