Foto: ABA League/Dragana Stjepanović
Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Mangeta kupa nakon pobede nad Panatinaikos, a tamo ih očekuje domaćin samog turnira, ekipa Bajern Minhena, međutim, “crveno-beli” iz Beograda se nalaze u velikom problemu, pošto imaju prevelik broj povređenih igrača.

Zvezda je deklasirala Panatinaikos u polufinalu, rezultat je bio 83:55, ali je ovu utakmicu ipak obeležila užasna povreda Erona Vajta koji će zbog preloma podlaktice morati da ide na dužu pauzu.

– Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Arona Vajta kojem sledi pauza – izjavio je Radonjić, a potom je otkrio da Amerikanac nije jedini povređen u ekipi s Malog Kalemegdana.

– Povredu je doživeo i Davidovac, Dobrić ima još desetak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra… Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće za željom da iskoristimo tu utakmicu kako bismo na najbolji način analizirali novonastalu situaciju, jer ipak, nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima – izjavio je Radonjić.

Podsetimo, meč između Crvene zvezde i Bajerna je na programu od 17 časova i 45 minuta, dok direktan prenos možete pogledati na RTS-u.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here