O Totenhemu se snima dokumentarac, a njegov deo je i gospodin “Specijalni”, koji na snimku izašlom u javnost pokušava da motiviše svoje igrače pred jedan meč.

Govori im da ne smeju da budu dobri na terenu i tera ih da urade sve što je potrebno da bi pobedili.

– Morate da komunicirate. I, možda grešim – možda grešim – ali iskreno mislim da ste grupa mnogo finih momaka. Ali na 90 minuta, na 90 minuta ne možete da budete fini. U tih sat i po vremena očekujem da budete gomila dr*adžija. Inteligentnih, ne glupih dr*adžija. Kopilad u smislu da ste tamo da pobedite tu utakmicu, čoveče rekao je igračima Murinjo na snimku koji je procurio u javnost.

Ovaj dokumentarac se snima sa akcentom na sezonu u kojoj je Totenhem stigao do finala Lige šampiona i u produkciji Amazona.

Nažalost po Pevce, u finalu je lani bio bolji Liverpul sa 2:0, a Maurisio Poketino, junak i kreator rezultata londonskog kluba je otišao prošle jeseni sa klupe.

S obzirom na rezultate kluba ove sezone i činjenice da Totenhem ni izbliza nije ponovio rezultate, postavljeno je pitanje koliko je pametno uključivati novog menadžera u celu priču.

To je ostalo neizvesno, mada u svetu sporta Murinjo i jeste zanimljiv zato što za njega važi da je u javnim obraćanjima vrlo sličan onome kakav je i privatno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here