ATAImages
Teodora Džehverović

Estrada je najviše pogođena koronavirusom, koji od početka godine hara celim svetom i odnosi hiljade života na dnevnom nivou.

Međutim, postoje pevači koji, uprkos zabrani i preporukama struke, nisu otkazali nastupe, nego svake nedelje organizuju okupljanja i tako pospešuju širenje zaraze!

Vođa te grupe svakako je Teodora Džehverović, koja svake nedelje nastupa u drugom mestu i okuplja na stotine mladih ljudi. Bivša zadrugarka je zbog toga naišla na osudu javnosti, ali, uprkos kritikama, nije se zaustavila. S druge strane, imamo najveća imena estradne scene koji su zbog virusa izgubili više od milion evra.

– Teodora, Edita i Sloba Radanović radili su tokom leta. Ne samo u Srbiji nego i u regionu. Sloba je nakon javnih kritika kriznog štaba obustavio nastupe, dok je Teodora nastavila. Njoj je novac bio primaran u odnosu na to kakvu štetu može da napravi nesavesnim ponašanjem. Poslednja u nizu kritika, kada je dospela čak u dnevnik, bio je nakon njenog nastupa u Vrnjačkoj Banji, gde je okupila više od hiljadu ljudi u zatvorenom prostoru. Tada je i član kriznog štaba Predrag Kon javno na televiziji istakao kako ona krši sve preporuke i ugrožava ljude – govori jedan estradni menadžer.

– Ona je dosta profitirala zato što su velike zvezde otkazale sve nastupe i potražnja za zabavljačima po klubovima bila je ogromna, a ona je jedina koja nije odbijala ponude. Toliko je daleko išla da je čak podigla i cenu nastupa na 4.000 evra, sa početnih 3.000. S druge strane, Ceca je svake nedelje od početka pandemije bila kraća za 40.000 evra. Samo jedan Cecin nastup košta 20.000, pa se tako dolazi do računice da je za pet meseci izgubila 1.000.000 evra. U sličnom gubitku jeste i Aca Lukas, koji je takođe otkazao sve koncerte. Jedan njegov nastup iznosi 10.000 evra, a nastupao je u proseku dva-tri puta nedeljno. Tako da je on isto u minusu od blizu 700.000 evra. Seka Aleksić je takođe veliku sumu izgubila pošto ona jedva da je izlazila iz kuće, a kamoli nastupala, dok je iz slamarice samo vadila pare. Otprilike procenjujem da je Seka na gubitku blizu 500.000 evra – završava priču izvor i navodi da je od svih Maja Berović najgore prošla.

Prema njegovim navodima, Maja, čiji nastup takođe iznosi 10.000 evra za noć, izgubila je blizu milion evra, budući da je, pored otkazanih tezgi koje bi joj donele 700.000, izbacila i album na koji je pukla 200.000. Za svaku pesmu snimila je spot i uradila kampanju, kao da je najplodonosnija sezona nastupa, a ne pandemija KOVID-19.

Ceca i Lukas probili led u Lucernu

Dugogodišnji prijatelji, ali i saradnici, nakon petomesečne pauze gostovali su, i to zajedno, u diskoteci u Lucernu u Švajcarskoj.
Očekivano, atmosfera je bila na vrhuncu, a njih dvoje nikad srećniji. Pre svega, zato što zajedno gostuju, a onda i što nakon tako duge pauze nastupaju pred publikom.

Lukas zakazao Tašmajdan

Kada je video da je đavo odneo šalu i da su se gotovo sve kolege vratile poslu, Aca Lukas je otišao korak dalje i zakazao koncert na Tašmajdanu za 26. septembar.
On je publici najavio najveću žurku na Balkanu na otvorenom, a krizni štab do danas se još nije izjasnio o ovom njegovom potezu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime