Printscreen/skupstina.me
Dritan Abazović

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić zatražio je da se nakon jučerašnjeg skandala u Skupštini Crne Gore odnos snaga vrati na nivo pre 30. avgusta.

On je ocenio da su jučerašnjim glasanjem Srbi proglašeni genocidnim narodom i da su odnosi sa Srbijom razoreni.

On je kazao da nije verovao da će deo vlasti učiniti nešto gore u odnosu na ono što je Milo Đukanović uradio kada je priznao Kosovo.

– Istorijska je tragedija i sramota da su juče Aleksa Bečić, Zdravko Krivokapić, Dritan Abazović i Milo Đukanović proglasili Srbe za genocidan narod – rekao je Mandić.

Dodao je da se čuo danas sa Milorad Dodikom i iz razgovora je registrovao ogorčenje na Crnu Goru i na ljude za koje nije smatrao da mogu biti takvi.

Poručio je da DF ne polaže račune nikome, ne pitaju ni Srbiju ni Rusiju ni Aleksandra Vučića šta će da urade.

– Ovakvu Rezoluciju, sramotnu i neodgovornu, nije usvojio ni parlament u BiH – rekao je Mandić i dodao da će je koristiti svi neprijatelji Srba u regionu.

Pitao je ako ne budemo imali dobru turističku sezonu ko će odgovarati za to.

– Ne pristajemo na to da se u Srebrenici desio genocid, desio se zločin. Desilo se mnogo zločina – kazao je Mandić.

Rekao je da su mu iz Crkve rekli da Krivokapić nema više njihovu podršku.

– Niko nije verovao da možemo da se suočimo sa ovakvom izdajom, sa ovakvom podlošću, ali izgleda je to cena demokratije – naveo je Mandić.

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević kazao je da izglasavajući Rezoluciju Bečić, Abazović i Đukanović izglasali su najsramniju i najizdajničkiju odluku protiv srpskog naroda.

Pitao je da li se desilo ono na šta su upozoravali – da će se nastaviti antisrpska politika.

Kazao je da se Milo Đukanovic sinoć vratio kroz Rezoluciju, a pitanje je da li je i odlazio imajući u vidu poteze Zdravka Krivokapića.

1 KOMENTAR

  1. Otkuda da Dritan Abazovic glasa protiv Srba,s`obzirom da srpkinje lude za njim,hvale ga do neba,zele ga za zeta,opsta euforija za njim na drustvenim mrezama,a sada tako nesto.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime