Printscreen/skupstina.me
Dritan Abazović

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić zatražio je da se nakon jučerašnjeg skandala u Skupštini Crne Gore odnos snaga vrati na nivo pre 30. avgusta.

On je ocenio da su jučerašnjim glasanjem Srbi proglašeni genocidnim narodom i da su odnosi sa Srbijom razoreni.

On je kazao da nije verovao da će deo vlasti učiniti nešto gore u odnosu na ono što je Milo Đukanović uradio kada je priznao Kosovo.

– Istorijska je tragedija i sramota da su juče Aleksa Bečić, Zdravko Krivokapić, Dritan Abazović i Milo Đukanović proglasili Srbe za genocidan narod – rekao je Mandić.

Dodao je da se čuo danas sa Milorad Dodikom i iz razgovora je registrovao ogorčenje na Crnu Goru i na ljude za koje nije smatrao da mogu biti takvi.

Poručio je da DF ne polaže račune nikome, ne pitaju ni Srbiju ni Rusiju ni Aleksandra Vučića šta će da urade.

– Ovakvu Rezoluciju, sramotnu i neodgovornu, nije usvojio ni parlament u BiH – rekao je Mandić i dodao da će je koristiti svi neprijatelji Srba u regionu.

Pitao je ako ne budemo imali dobru turističku sezonu ko će odgovarati za to.

– Ne pristajemo na to da se u Srebrenici desio genocid, desio se zločin. Desilo se mnogo zločina – kazao je Mandić.

Rekao je da su mu iz Crkve rekli da Krivokapić nema više njihovu podršku.

– Niko nije verovao da možemo da se suočimo sa ovakvom izdajom, sa ovakvom podlošću, ali izgleda je to cena demokratije – naveo je Mandić.

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević kazao je da izglasavajući Rezoluciju Bečić, Abazović i Đukanović izglasali su najsramniju i najizdajničkiju odluku protiv srpskog naroda.

Pitao je da li se desilo ono na šta su upozoravali – da će se nastaviti antisrpska politika.

Kazao je da se Milo Đukanovic sinoć vratio kroz Rezoluciju, a pitanje je da li je i odlazio imajući u vidu poteze Zdravka Krivokapića.

1 COMMENT

  1. Otkuda da Dritan Abazovic glasa protiv Srba,s`obzirom da srpkinje lude za njim,hvale ga do neba,zele ga za zeta,opsta euforija za njim na drustvenim mrezama,a sada tako nesto.

  2. Ništa novo, mi Srbi smo dobro poznati za izdaju sopstvenog naroda. Istorija se nastavlja!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here