www.mtel.global
Tvoj omiljeni TV sadržaj

Zašto da vam ovo proleće ne bude kao na filmu? Najpopularnije serije i filmove od sada možete pratiti na više od 30 TV kanala na MTEL TV usluzi, a zahvaljujući novim akcijama, besplatan Video klub omogućen je svim korisnicima Double i Max paketa.

Bez obzira na raspoloženje, vremensku zonu ili geografsku tačku, uživaćete u sadržajima koji će zadovoljiti i najprobirljivije.

Filmofilima preporučujemo kanal Superstar TV jer obećava najbolji filmski maraton. Najpopularnije serije i filmovi okosnica su ovog kanala koji se u kratko vreme svrstao među najgledanije televizijske programe na Balkanu, a korisnici posebno uživaju u njemu jer se svakodnevno najavljuje nov, atraktivan sadržaj.

Bez obzira da li ste ljubitelji sitkoma, drame, trilera, horora, akcija, avantura, vesterna, naučne fantastike, MTEL TV je pravo mesto za vas jer su baš svi žanrovi dostupni u okviru specijalizovanih kanala.

Svi MTEL TV paketi sadrže više od 270 TV kanala sa Balkana među kojima je više od 70 ekskluzivnih, poput: RTS-a, Arena Sport-a, BN-a, OBN-a, Hayat-a, Federalne TV, RTRS-a, ATV-a, Superstar TV-a, Toxic TV-a…. Bez ugovorne obaveze gledajte sve omiljene kanale, a ako nešto propustite, već emitovan sadržaj možete vratiti i do 7 dana unazad. Preuzmite MTEL TV aplikaciju na vaš telefon, tablet ili Smart TV i gledajte programe 15 dana besplatno, ili odmah ugrabite akciju koja vam omogućava da duplo uštedite!

Uz ponudu “Plati 2, gledaj 4 meseca” svi korisnici imaju besplatan Video klub sa više od 300 filmova i serija, dok odabirom ponude “Plati 6 gledaj 12 meseci”, pored značajne uštede i mogućnosti gledanja celokupnog sadržaja iz Video klub (dostupno u Double i Max paketu) dobijate set top box uređaj za samo 1 EUR!

MTEL TV Video klub stvoren je za prave ljubitelje filmske umetnosti. Bez obzira da li je vaš prvi izbor nova ili stara serija, ili film, treba da znate da je MTEL TV u okviru svog Video kluba pripremio više hiljada sati najboljeg serijskog i filmskog sadržaja. “Jedini izlaz”, “Kalkanski krugovi”, “Tajne vinove loze”, “Tajkun”, “Državni službenik”, “Dobro jutro, komšija”, “Klan”, “Kalup”, “Moj prijatelj”, “Državni posao”… samo su neki od naslova domaćih serija visoke produkcije u kojima ćete uživati sa porodicom i prijateljima. MTEL TV brine o sadržaju i novitetima. Vaše je samo da u društvu onih koje volite izaberete šta ćete gledati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here