Youtube
Violeta Ašanin

Estetski hirurg, Violeta Skorobać Ašanin (50), izvršila je samoubistvo nožem u svom stanu u Kralja Milutina 63. u Beogradu. Kako saznaju mediji, nesrećnu ženu su pronašli muž i sin u kupatilu sa više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi.

Navodno, žena je ušla je u kupatilo, zaključala se i ubila. Muž i sin su bili u stanu, a kada su primetili da je duže vreme nema, razvalili su vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela pronađen je nož. Doktorka je bila ugledni član svoje struke, a svojih 18 godina iskustva u ovoj grani hirurgije sticala je usavršavajući se širom sveta  – u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu.

Violeta Skorobać Ašanin je bila vlasnica specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine.

Bila je dobitnica američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture, kao i učesnica mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa, te autorka više od 40 naučnih radova. Doktorka je bila stručnjak za estetske operacije lica i grudi, kao i preoblikovanja tela.

2 COMMENTS

  1. Jos samo da ste naveli da su ubodi u predelu ledja i da su komsije cule povike upomoc, upomoc…i definitivno da konstatujemo 100% da je samoubistvo!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here