Foto: Kurir, ATA Images
Darko Lazic

Pevač, Darko Lazić, na današnji dan pre dve godine doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu. Pevač je tada bio životno ugrožen, a u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

Darko nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

Usled analiza krvi ustanovljeno je da je pevač kobne noći vozio automobil pod dejstvom alkohola. Narednih mesec dana pevač se lavovski borio za svoj život, a svi su se uzdali u njegovu mladost i snagu. Bubrezi su mu otkazivali, pričalo se da će izgubiti moć govora, a u bolnici “KBC Zemun” danima su se smenjivali njegovi najbliži.

Darko je bio u veštački izazvanoj komi, a kada se probudio imao je želju da vidi verenicu Marinu Gagić, koja mu je tada saopštila radosnu vest – da će dobiti naslednika, a ovo mu je bio i podstrek da se u potpunosti oporavi. U toku mesec dana borbe za život, Darko je imao nekoliko operacija zbog unutrašnjih krvarenja, a kako se pisalo zapadao je i u krize za narkoticima.

Kada je bio van životne opasnosti, pevač se pokajao za svoje grehe, i ubrzo je pušten na rehabilitaciju. 29. novembra 2018. godine, Darko je pušten iz “KBC Zemun” i odatle je premešten u banju, a pored nve vreme jega je sbila njegova majka Branka. Nakon rehabilitacije, pevač je mesecima hodao uz pomoć ortopedskih pomagala, a do danas se potpuno opravio. U januaru ove godine podvrgao se i operaciji smanjenja želuca, nakon čega je doživeo neverovatnu transformaciju i smršao oko 70 kilograma.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime