Prošlo je 40 dana od smrti legende Partizana: Kecman, Šilobad i Grobari na grobu Miše Tumbasa (VIDEO)

Prošlo je 40 dana od smrti Miroslava Gajića alijas Miše Tumbasa jednog od najvernijih i najpoznatijih navijača Partizana.

Kako je miljenik svih navijača i igrača napustio ovaj svet u jeku vanrednog stanja, zbog mera države usled pandemije samo je nekolicina ljudi mogla da ga isprati na večni počinak, a sada to mogu svi koji su ga voleli i poštovali.

Tako je veliki broj navijača Partizana doašao na njegov grob na 40 dana od smrti.

Između ostalih, došli su predstavnici košarkaškog kluba Dušan Kecman i Mlađan Šilobad, održan je i govor, pevale se pesme u čast najvernijeg među najvernijima…

– Sigurno da nas je mnogo potresla vest u vreme ove pandemije, smrt našeg voljenog Miše Tumbasa. Evo sad se ukazala prilika na 40 dana da mu odamo počast za svu onu ljubav koju je pružao celoj crno-beloj familiji i sigurno će svima nedostajati ta njegova ljubav, energija. Unosio je u sve nas i posebnu dozu radosti, mislim da će trebati mnogo vremena da nekako shvatimo da ga više nema sa nama, ali uvek će on biti sa nama u mislima, i na tribini, i na stadionu, i oko stadiona. Neka mu je večna slava – poručio je Dušan Kecman.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime