www.mtel.global
Započni MTEL letnju avanturu

Počelo je leto, sezona godišnjih odmora, više slobodnog vremena, a svi oni koji iz nekog razloga nisu krenuli put matice, moći će kod kuće odlično da se provedu – uz MTEL TV.

Najbolji filmovi i domaće hit serije za filmofile, najbolji informativni program, bogata ponuda sportskih, kao i zabavnih i dečjih kanala zadovoljiće potrebe i najprobirljivijih gledalaca.

MTEL TV nudi više od 270 ex-YU TV kanala, od kojih je čak 72 kanala ekskluzivno dostupno samo na MTEL TV-u.

Sadržaj TV kanala možete premotavati do sedam dana unazad, a svi paketi u svojoj ponudi imaju više od 300 radio stanica, dok za ljubitelje sedme umetnosti u okviru Max paketa MTEL nudi Videoteku sa najboljim domaćim filmovima.

Dostupne su i domaće hit serije koje su osvojile publiku u Srbiji, među kojima su komedije “Drim tim”, “Moj prijatelj”, “Neki bolji ljudi”, “Vrata do vrata”, “Daleko je Holivud”, “Nek’ ide život”, “Junaci našeg doba”, “Švindleri”, “Državni posao”, “Slatke muke”, ali i trileri, drame, krimi serije – “Državni službenik”, “Tajkun”, “Močvara”, “12 reči”, “Dug moru”, “Klan”, “Tajne vinove loze”, “Igra sudbine”…

Za ljubitelje sporta tu su kanali na kojima će pronaći prenose svih najvažnijih događaja domaćeg sporta, zabavni kanali koji će vam pomoći da se opustite, dok će mališani uživati u najboljem dečjem programu.

MTEL TV usluga je za sada dostupna u zemljama Evropske unije (izuzev Slovenije i Hrvatske), u Švajcarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama i u Kanadi.
Na raspolaganju su tri paketa – Single, Double ili Max, skrojeni po vašoj “TV meri”.

U premijernim domaćim serijama i kultnim filmovima u Video Klubu, može se uživati bez dodatne naknade u Double i Max paketima.

Trenutno možete da uštedite uz akcije:

Plati 2, gledaj 4 meseca – najgledaniji kanali, domaći sport i serije, Klub sa preko 250 filmova i serija, i uz to gledanje uživo ili sedam dana unazad na do 2 uređaja istovremeno, na Smart TV-u, mobilnom telefonu ili tabletu.

Plati 6, gledaj 12 meseci – sve što volite uz godinu dana zabave, bez obaveza i skrivenih troškova – na jednom mestu – domaći sport, najgledaniji TV kanali i domaće serije u Video Klubu u Double i Max paketima, a gledanje sedam dana unazad na do čak 4 uređaja istovremeno na Smart TV-u, mobilnom telefonu ili tabletu. Uz ovu ponudu može se dobiti i MTEL TV box za samo 1 evro.

MTEL TV možete da gledate na svim vašim uređajima, bilo da je to Smart TV, tablet ili telefon, a ako ne posedujete Smart TV, odaberite MTEL box koji može da se poveže svaki televizor.

Izaberite MTEL TV i obezbedite sebi dobar letnji provod kod kuće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here