Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se posle gubitka sudskog spora sa australijskim vlastima.

Đoković, koji će uskoro biti deportovan iz Australije, poručio je da je jako razočaran odluklom suda.

– Želeo bih da dam kratku izjavu kojom bih zaokružio dešavanja u sudu danas. Uzeću malo vremena kako bih se odmorio i prikupio energiju, pre nego što budem dao neki dalji komentar svega ovoga – kaže Novak.

On dalje dodaje:

– Izuzetno sam razočaran odlukom suda da odbije moju aplikaciju sa sudskim viđenjem odluke ministra da otkaže moju vizu, što znači da ne mogu da ostanem u Australiji i učestvujem na Australijan openu. Poštujem odluku suda i sarađivaću sa relevantnim vlastima u smislu moje deportacije iz zemlje. Nije mi prijatno što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da ćemo se svi sada koncentrisati na igru i turnir koji volim.

Za kraj, želeo je da se zahvali svima koji su mu u proteklom periodu dali podršku u ovoj borbi.

– Želeo bih da poželim igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Konačno, hvala mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima, mojim dragim Srbima za stalnu podršku. Svi ste bili veliki izvor snage za mene – zaključio je najbolji teniser sveta.

9 COMMENTS

  1. Pobeda je tvoja…svako normalan to može zaključiti.
    Za tri stepenice si iznad takvih ljudi.Nek te bog čuva.

  2. Svi te obožavamo i navijamo ali ne mogu da utuvim u Glavu kako si mogao da se ne vakcinises i bacis niz vodu sve što si gradio čitave godine.Pa ja kao obični Građanin nijesam htjela da me zezaju na Granicama a kamoli Ti koji putuješ po čitavom svijetu.Zato ne dozvoli da ti unište sljedeće turnire nego završi to sranje odmah.Ovo je sitnica.Ja sam se bojala čitavo vrijeme da ti se nedaj Bože ne desi kao Moniki.Nema pravde u ovom prljavom Svijetu.Zato završi to i nabavi Bodigarde i Gas.

  3. Tvoji najmiliji bi trebali da uopšte ne daju komentare jer Ti više štete.Prati se Sve.Zivim na Zapadu i pratim Vijesti tako da se gleda reakcija Nacije i Vaša.Smiriti uzavrele strasti.Neka se vakcinise da ga nemaju u rukama i to kod Nas radi sigurnosti.I da se odmori pa gas.

  4. Ako do sada i nismo imali drugi razlog da izbacimo RIO TINTO (britansko-australijska kompanija) iz Srbije sada smo ga dobili.

  5. Tako je izbacimo i sve ostale strane firme siguro načičemo za svaku bar 1 razlog ako ga tražimo pa ljepo zatvorimo granice nema izvoza pa zatim nema uvoz i ljepo uživamo sami sa sobom bog danas vidi nama niko netreba kako binam finobilo.pozz

  6. Koji ludjaci! Drzi se Nole! Gospode Boze, gledam i ne vjerujem, koja smijurija od drzave, nevjerojatno nesto.

  7. Samo se nadam da mu nece s*ebati karijeru sada i da je Nole mentalno dovoljno jak. Ovo je prestrasno!

  8. Prljava politicka posla. Gade mi se! I iskreno se nadam se da ce njegov odvjetnicki tim ( jednom van te drzave) se dalje zaliti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here