EPA/Alexander Becher

U Kliničkom centru Crne Gore u nedelju uveče je od posledica novog koronavirusa preminuo 65-godišnji Z.P.

On je prva žrtva virusa Covid-19 u toj zemlji, izjavio je direktor KC CG Jevto Eraković, prenosi podgorički portal CdM.

Muškarac, inače iz Herceg Novog, primljen je u subotu uveče posle ponoći u Klinički centar sa hroničnim oboljenjem pluća, prenosi podgorički portal Vijesti.

“Uzorak brisa je uzet nakon dolaska pacijenta u Klinički centar, a analize su potvrdile da je pacijent imao COVID-19. Ovaj građanin je u prvoj polovini ovog meseca boravio u Srbiji”, navodi se u saopštenju KC CG i Instituta za javno zdravlje.

U Crnoj Gori do sada je od novog koronavirusa obolela 21 osoba.

2 COMMENTS

  1. Brišite vi komentare ali nemojte zaboraviti da će mo mi svi biti obrisani radeći za one koji moraju biti u službi svog naroda a nisu.Sad se radi o biti ili ne biti.Život ljudi i čitave nacije je u službi par neodgovornih.Proći će virus ali urušena privreda nikada se neće oporaviti sobzirom da je u katastrofalnom stanju.Uskoro će nastupiti glad ako nastave sa ovim merama.Bilo bi dobro da se ugledaju na razvijene ekonomije.Tamo nema policijskog časa već zabrane koje se moraju poštovati a posao se obavlja kao i do sada.

  2. Znači ti predlažeš da se ugledamo na Španiju, Italiju… A osim toga, svako ko ide na posao ima potvrdu iz firme. Jedino ako misliš da će se zbog najvećih platiša poreza (barova i splavova) urušiti ekonomija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here