Gosti olimpijskog centra Jahorina imali su priliku još jednom prisustvovati koncertu za pamćenje, ovaj put je atmosferu do usijanja doveo poznati pevač Darko Lazić. Nakon sunčanog skijaškog vikenda, sve goste planine zabavio je Lazić čijem nastupu je prethodila uvertira uz najlepše pesme koje je otpevala Nikolina Kovač.

Publika je u hitovima pevača uživala do ranih jutarnjih časova a Jahorina je još jednom pokazala da je najbolja kombinacija dobre zabave i skijanja na ovoj planini.

Tekuću ski sezonu obeležio je i rekordan broj vožnji, ostvareno je više od 500.000 zimskih vožnji i zabeleženo je povećanje u odnosu na prošlu godinu za isti period. Prihodi od početka sezone 2019/20 u odnosu na prethodnu sezonu koja je bila najuspešnija po svim parametrima povećani su za gotovo 50 odsto što je ozbiljan pomak.

Uprkos nedostatku prirodnog snega ski sezona na Jahorini, zahvaljujući isključivo dobroj organizaciji, ima tendencije da premaši sve dosada postignute rezultate. Ulažu se maksimalni napori da bi ski staze bile što bolje pripremljene pa u skladu sa tim Olimpijski centar Jahorina organizuje masovnu akciju uređenja skijališta i ski staza koja će se održati 16.1. sa početkom u 14:00 časova.

Ostatak Januara na ovoj planini obeležiće popusti na ski karte u terminima 20.-24. od 20 odsto i od 27. do 31. od čak 30 odsto na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenim terminima, dok će 19.1. tradicionalno biti obeležen i World Snow Day kada će popust na ski karte za decu iznositi 50%.

Dobra zabava će se nastaviti i 25. januara od 14 časova kada je zakazana druga po redu Apres ski žurka sa Amadeus bendom.

Iz Olimpijskog centra su pozvali sve da ih posete i uživaju u svemu što ovaj centar nudi posetiocima.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime