Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Internetom kruže prve (nezvanične) informacije o tome kako bi mogao da izgleda sledeći iPhone. Prema tim navodima, iPhone 13 će zadržati isti dizajn kao i trenutno aktuelna 12. generacija, ali će biti za nijansu deblji.

Veruje se da će iPhone 13 biti dostupan u četiri varijante, pa se može očekivati da će zadržati sve trenutne veličine ekrana.

Ti ekrani će biti identični kao kod iPhone 12 modela, sa ravnim ivicama, ali će imati manji izrez na vrhu ekrana. Širina i visina telefona biće isti kao na aktuelnoj generaciji, ali će debljina telefona biti povećana za 0.26 mm.

Kada su kamere u pitanju, moguće su neke promene u njihovom dizajnu. Apple će sva tri objektiva pokriti sa safirnim staklom, tako da će ceo sistem kamera biti vizuelno objedinjen.

Hardverski moduli kamera na iPhone 13 Pro i iPhone 13 Max će biti isti, pa se očekuje da će ta dva modela imati identične karakteristike. Sadašnji iPhone 12 Pro Max jedini ima 2.5X optički zum i bolju optičku stabilizaciju, pa se po tome izdvaja od iPhone 12 Pro modela, prenosi PC Press.

Ranije je objavljeno i da će kompletna iPhone 13 serija telefona imati LiDAR skenere, a ne samo Pro modeli, kao što je sada slučaj.

Ming-Či Kuo, jedan od najpoznatijih i najpreciznijih Apple analitičara i “insajdera” smatra da će proizvodnja i predstavljanje ovogodišnjih modela pratiti ustaljenu praksu, pa možemo da ih očekujemo u prodaji tokom septembra.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime