twitter.com/historyoffootball

Konačno su i Beli orlovi iz Dajanele skinuli maler. U 6. kolu Prve lige Zapadne Australije, srpski klub je sa 2:0 savladao Mardok univerzitet i ubeležio prvu pobedu od povratka u viši rang takmičenja.

Dugo je tim Bobija Despotovskog lomio otpor žilavog protivnika, koji je do gostovanja u Dajaneli poražen samo dva puta.

Konačno, Mekenzi je u 58. minutu načeo rivala, a pečat na pobedu Belih orlova stavio je najbolji igrač iz prošle sezone Saša Njegić u 79. minutu.

Orlovi su trenutno na pretposlednjem, 11. mestu, sa četiri boda, koliko imaju i Rokingem i Džundalup na desetom i devetom mestu.

U idućem kolu Dajanela je gost lideru prvenstva, ekipi Olimpik Kingsveja. Meč se igra u subotu, 14. maja od 19.30 časova.

Drina plitka za Argonaute

Fudbaleri Nobl Park Drine prošli su kao bos po trnju u 8. kolu Treće lige Viktorije. Na gostovanju Bejsajd Argonautima poraženi su sa 5:0 (1:0).

Ovako ubedljiv poraz Drine se ne pamti u poslednje vreme u taboru srpskog kluba, ali mora se reći da je rezultatu kumovalo i to što je u 75. minutu, kod rezultata 3:0, isključen Aco Mitrović. S igračem više Argonauti su dotukli Drinjane.

Nobl Park sada zauzima petu poziciju na tabeli sa 16 bodova, četiri manje od vodećeg Elvud Sitija.

U predigri je meč rezervnih timova završen nerešeno 3:3 (2:1), a golove za Drinu postigli su Bejatović u 43, Kajafis u 50. i Stoilović u 77. minutu. Rezervisti Drine su deseti na tabeli sa osam bodova.

U 9. kolu Drina dočekuje Elvud Siti, u petak uveče od 20.30 časova na terenu Parkfild.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here