Hadži Marko Vujičić
Članovi Policijskog sindikata Srbije

U Velikom Gradištu jutros je počeo prvi memorijalni turnir “Branioci otadžbine”. U organizaciji Policijskog sindikata Srbije na turniru učestvuje više od 300 policajaca iz svih delova zemlje.

Oni će se takmičiti u futsalu i basketu 3×3.

Obraćanje Predsednika Policijskog sindikata Srbije g. Veljko Mijailović

Otvaranju prvog memorijala posvećenog poginulim i ranjenim pripadnicima MUP prisustvovali su i državni sekretar Bojan Jocić i pomoćnik ministra policije, Velimir Ilić.

– Velika je čast učestvovati na ovom događaju koji je posvećen braniocima naše zemlje. MUP Srbije od prošle godine je uveo praksu zapošljavanja dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a i ove godine ćemo zaposliti 150 novih pripadnika iz ove kategorije. To je naš dug poginulim i ranjenim pripadnicima policije – kazao je Ilić.

Za izuzetnu saradnju i razumevanje u oblasti unapređenja ravnopravnog i materijalnog statutsa zaposlenih u MUP-u republike Srbije, Policijski sindikat Srbije je najzaslužnijim pojedincima iz MUP dodelio specijalne povelje.

Dodela priznanja g. Aleksandru Saši Vidakoviću

Specijalnu povelju primio je i Aleksandar Vidaković, direktor i vlasnik medijske kuće “Vesti” zbog višegodišnje uspešne saradnje koju ovaj mediji ima sa policijskim sindikatom Srbije.

Članovi Policijskog sindikata Srbije
Gosti i predstavnici Policijskog sindikata Srbije

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here