ATAImages
Darko Lazić

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesrećne, koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, seo u automobil na vozačevo mesto i uzeo volan u ruke.

Međutim, nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu jednog hotela samo za potrebe snimanja. Folker se oprobao kao glumac u spotu za novu pesmu u kom je vokal njegov rođeni brat Dragan Lazić.

Folker se na na kraju video klipa pojavljuje desetak sekundi, a kadrovi su mu i više nego interesantni. Naime, atraktivne devojke članovima benda u kom peva Darkov brat kradu novac, a potom beže iz hotela i uleću u Darkov automobil, dok ih momci jure u bademantilima.

One Laziću u ruke uručuju 10.000 evra, koje on baca kroz prozor momcima od kojih su one uzele pare.

– Scena je odlična, ja sam se odlično snašao, nadam se. Neka publika proceni. Šef benda Saša Stojanović Caki uradio je fenomenalan scenario, a moj brat brutalno otpevao pesmu. Kažu mi da sam dobar glumac, a to i ja tvrdim čim sam seo za volan. Nije mi bilo lako, ali trudim se da ispoštujem svoje prijatelje, saradnike i brata. Baš prava priča – rekao je Darko!

Inače, bend u kojem peva Darkov brat zove se „Hopa cupa“, a pesma je „Dajte mi vremena“.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime