Foto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos već duže vreme pregovara sa čelnicima kluba oko produžetka ugovora jer mu aktuelni ističe na kraju sezone, ali kako mesecima ne postižu dogovor, to bi mogao da iskoristi Pari Sen Žermen.

Defanzivac sada zarađuje 12 miliona evra godišnje, ali po novom ugovoru koji mu „kraljevski klub“ nudi zarada bi bila daleko manja. Kako Ramos u martu puni 35 godina klub mu nudi ugovor na samo godinu dana što je uobičajna praksa sa igračima starijim preko 30 godina.

Međutim, on traži trogodišnji ugovor prema kome bi imao istu zaradu kao do sada. Kako je to teško ostvarljivo u ovom trenutku, PSŽ je odlučio da ga pozove u svoje redove. Sveci iskusnom defanzivcu nude trogodišnji ugovor prema kome bi zarađivao 15 miliona evra godišnje. Jasno je da takve uslove gotovo nigde ne može da dobije, tako da ozbiljno razmišlja da prihvati ponudu i u junu se preseli u Pariz.

Ramos je u Real Madrid došao 2005. godine iz Sevilje i za vreme svog angažmana u „kraljevskom klubu“ je postao jedan od najboljih defanzivaca na svetu, poznat po svojoj borbenosti i odličnoj fizičkoj spremi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here