KD Promo

Sergej Ćetković održao je sinoć svoj prvi veliki koncert u Beogradu posle tri godine, nastupom u Kombank Dvorani pred velikim brojem fanova koji su u muzičkom transu plesali i pevali uz najveće hitove popularnog pevača i one dinamične, kao i balade.

Neke od pesama koje će ostati u sećanju onih koji su bili na koncertu su Prsten na sto, Oči nikad ne stare, Reci da, Nazovi me, Pusti probleme, 25. sat, kao i Kofer kojim je najavljen istoimeni album koji se očekuje do kraja godine.

Podsetimo se šta je Ćetković poručio publici uoči novembarskog koncerta:

– Malo je reći da sam srećan zbog ovog koncerta, jer se uzbuđenje koje osećam može meriti sa onim koje sam imao na svojim prvim nastupima pred beogradskom publikom, davnih godina. U ovom teškom vremenu u kome živimo i nakon predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici. Ono što mogu da obećam jeste veče puno sjajne muzike, novih pesama, ljubavi, emocija, dobre energije i zabave. Potrudiću se da svi koji 18. novembra budu u Kombank dvorani kućama odu nasmejani, vedri i srca ispunjenog pozitivnim emocijama. Znam da, nažalost, neće biti zagrljaja i poljubaca, ali sam siguran da ćemo i bez njih uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna – rekao je tada poznati muzičar.

Svi posetioci na koncertu su morali imati digitalni zeleni sertifikat ili antigenski test.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime