Tanjug/AP

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, saopštio je MUP Srbije.

Učenik sedmog razreda ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Maloletnik je jutros oko 8 sati ušao u osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” u centru Beograda i počeo da puca iz pištolja u đake.

Na licu mesta je deset vozila Hitna pomoć i policija. Policija onemogućava ulaz u Ulicu kralja Milutina, gde se nalazi škola.

11 COMMENTS

  1. Eto nam Amerike u sred Beograda!
    Ovo je nešto najstrašnije što je moglo da nas zadesi! Poraz države, društva, vaspitno-obrazovnog sistema …

  2. Kažete evo nama Amerike kod nas!
    Pa zar se iste stvari nisu dešavale i u vama dragoj Rusiji? Ili? Kakve veze ima netko drugi sa ovom tragedijom? Ovakvih stvari će biti uvjek i svugdje u budućnsti. Druga stvar je što vi mrzite zapad a milijoni vas živi i radi baš na tom ,zločinačkom’ zapadu . Koliko vas je sreću našlo u ,majčici’ Rusiji?

  3. Kada će biti nastavak serije sa Marašem, uspešnim mladim čovekom? Deca jedva čekaju da gledaju, žele nešto da nauče od njega i Kristijana. Da takvi junaci nauče naše mlade u školama kako se uspeva u životu.

  4. Kriminalci i ratni zlocinci su idoli mladih u Srbiji Za ovo je kriva vlada,koja je takoder u kriminalu

    • Vlada nije samo jedan čovek !!! Nemoze uvek AV da bude kriv postupka drustva jer tu je nešto malo drugačije.Nije AV postavio kriminalce poput ti koji su u zatvoru sad nije on nego ljudi koji su dobili te funkcije pa su iskoristili mesto koji im je dato pa su od svojih kompleksa inferiornosti radili šta žele u sistemu koji je postavljen od Zapada.A ne uvek da bude kriv AV !!! Kriminalci čim pomisle da imaju vlast počinju da rade sta žele !!! Pomisle da mogu sve !!! Pa svako može biti kriminalac ako ti vlast dopusti da imaš zeleno svetlo i da možeš da radiš sve sto ti odobre! Ali na funkciji su ti bas koji su postavljeni koji pomisle da mogu sad sve! Zato su sad ti isti u pritvoru ! Naj lakše je kriviti AV našeg predsednika da bi svako svoje komplekse mogo da ispuni i da svoja dela sprovodi.Žalosno je sve to sto se desilo! Srbija je pokrivena u crno!!! Saučešće porodicama naše dece jer smatram da su to sve naša deca i kad bi svi tako gledali bilo bi sve drugačije !!!

  5. Beograde osvesti se. To je jedinstvena stvar. Ali i skola za odrasle. Ne mrzite sebe a ni druge. Mrznja unistava biologiju i duh. Deca su samo ogledala drustvenih normi i psiholoških sukoba sa samim sobom. Nedaj te se i zagrljajem prosetajte decom svojom.

  6. Tuga Pregolema😥😥😥😥😥😥😥😥😥za sve žrtve ukljucujuci i izvrsioca ove Tragedije- on je danas i sebe Ubio i svoju Porodicu!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here