EPA-EFE/SERGEI SAVOSTYANOV /SPUTNIK/ KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT
Vladimir Putin

Glavni neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič “Ura” u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je “još uvek rano uzvikivati Ura”.
“Neprijatelj – siromaštvo – za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana”, rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.

Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.

Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.

– Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade – izjavio je ruski lider.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here