EPA/Gavriil Grigorov
Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je da će Rusija nastaviti da jača Snage za specijalne operacije i da ih oprema naoružanjem nove generacije.

“Nastavićemo da jačamo Snage za specijalne operacije, povećavamo njihovu mobilnost, udarni potencijal, opremamo ih naoružanjem i opremom nove generacije”, rekao je Putin u čestitki povodom Dana Snaga za specijalne operacije.

Istakao je da je to “jedan od glavnih prioriteta za razvoj ruske vojske i mornarice”,

Predsednik Rusije je u video poruci rekao da su Snage za specijalne operacije, čije je formiranje počelo 2009. godine, postale moćna udarna snaga ruske vojske i u praksi dokazale da su spremne da “stanu u odbranu otadžbine i brane nacionalne interese Rusije bilo gde u svetu”, prenosi Interfaks.

Dan snaga za specijalne operacije u Rusiji se od 2015. godine obeležava 27. februara.

2 COMMENTS

  1. Specijalna operacija je doprinela clanstvu Finske i Svedske u Nato. Ista akcija je doprinele da mnogi mladi Rusi izgube bez ikakvog razloga – svoje mlade zivote, doprinela je da se mnogi Rusi stide ovakve Rusije i Putinove administracije. Ova akcija je doprinela vecnoj mrznji Ukrajinaca prema bratskom narodu – Rusima. Putin je ruska sramota. Srednji kadar malog i opasnog KGB obavestajca.
    I to ti je to.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here