EPA/Anatoly Maltsev
Vladimir Putin

Ruski napad na ukrajinsku luku dan nakon potpisivanja sporazuma o deblokadi crnomorskih luka za izvoz žita dokazuje da se ruskom predsedniku ne može verovati.

To je izjavila britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras, nadovezujući se na slične osude zapadnih zemalja i Ukrajine.

Dve ruske rakete pogodile su luku Odesa u subotu, ali nisu izazvale značajnu štetu, javio je javni servis Suspilne, pozivajući se na ukrajinsku vojsku.

5 COMMENTS

  1. Ljigavci pa vi ste ti kome se nemoze verovati vekovima biliste kolonisti i pljacskasi opustosili ste Svet.

  2. Da nije bilo racka, merkale, sirije, iraka itd gde ste masno lagali o masakrima i otrovima, mozda bi vam neko i poverovao nesto, lazovcine jedne, imate Li ogledala kod kuce, imate sigurno Ali nemate ljudskosti,SVA vasa zla prepisujete drugima jer su mediji vasi

  3. Da li neko zna, da li i zasto su Rusi napali luku? Teoretski je moguce da su Ukainci sami poslali rakete, da bi okrivili Russe. Rusi kazu da nemaju veze sa napadom. Medijima se nista ne moze verovati! Za mene je sve to dobar znak. Gubitnici nikako ne mogu podneti poraz, jos se nadaju i svakodnevno klevecu. Na kraju ce prodata dusa i izdajnik biti uhapsen od svojih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here