Dunav osiguranje

Svi se uveliko radujemo prazničnim okupljanjima ili smo već odavno isplanirali zimovanje s porodicom ili prijateljima. Da li ćemo posetiti neku od najlepših planina, gde ćemo uživati u zimskoj idili i skijanju, ili ćemo se pak odlučiti za toplije destinacije? Za koju god opciju da se odlučite, najvažnije je da svaki momenat prođe bezbrižno.

U tim trenucima shvatite da je za bezbrižno zimovanje polisa putničkog zdravstvenog osiguranja jedino rešenje. Zbog velikih troškova putovanja, mnogima se osiguravajuća polisa čini kao bespotreban dodatak na kraju dugačkog spiska troškova.

Prisetite se samo koliko puta ste pomislili – neće se to meni desiti? I upravo se nama desi da se na odmoru razbolimo ili povredimo, izgubimo prtljag ili u poslednjem trenutku otkažemo putovanje. Zamislite da skijate prvi put i iznenada izgubite kontrolu nad skijama. Pored lakših ili težih povreda i bolova i propalog odmora, u takvoj situaciji očekuju vas i neplanirani troškovi za pružene medicinske usluge i tretmane, ili pak nabavku lekova.

Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja mnogo je važnija i korisnija nego što smo ikada mislili jer nam obezbeđuje finansijsku zaštitu i pokriće troškova za nabavku lekova i pružene medicinske usluge u inostranstvu koji nisu mali, ali i sigurnost i manje brige ako do neželjenih situacija dođe.

Predupredite takve situacije!

Ukoliko želite da odete na odmor bezbrižni i da uživate u prelepim trenucima sa svojim najbližima, putničko zdravstveno osiguranje predstavlja pravo rešenje!

Dunav osiguranje“, i ove zime pripremilo je brojne popuste i pogodnosti za sve koji zaključe polise putničkog zdravstvenog osiguranja, paketa putnog osiguranja, polisu „zimske čuvarkuće“ ili se odluče da opreme svoj automobil ili provere pneumatike.

Zimska akcija Popust za nezaboravan spust“ trajaće do kraja februara, a svi osiguranici moći će da ostvare popuste od 10 odsto na premiju po polisi putničkog zdravstvenog osiguranja u poslovnicama Kompanije, 15 odsto popusta na premiju paketa putnog osiguranja, koji obuhvata polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, osiguranje od nezgode i od građanske odgovornosti, kao i 20 odsto popusta na paket putnog osiguranja za slučaj otkazivanja putovanja ili osiguranje prtljaga.

Za sve one što u poslednjem momentu odluče da otputuju u inostranstvo, a nisu zaključili polisu – postoji rešenje! Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja mogu zaključiti onlajn, posetom sekcije Kupi online na www.dunav.com, i na taj način ostvariti i 15 odsto popusta na premiju!

I to nije sve…

Pored svih ovih pogodnosti, „Dunav auto“ je ove zime pripremio i popuste od 20 odsto na cene proizvoda i usluga koji su potrebni svakom automobilu, na prodajnim mestima širom Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here