instagram/printscreen
Rada Manojlović

Nakon što je pevač Nenad Manojlović obelodanio da njegova sestra i koleginica Rada Manojlović nikada nije htela da snimi duet sa njim i na taj način mu pomogne da uznapreduje u karijeri, folkerka se oglasila i porekla ove navode.

– To je takva glupost da nema dalje. Čak sam i intervju dala u kome sam rekla da se čoveku nije svidela pesma koju sam mu ponudila jednostavno. Toliko svedoka imam za to, od samog Nenada preko saradnika, do svih poznanika i fanova kojima sam puštala pesmu (ima tome pet godina sigurno)… – počela je izlaganje Rada na Tviteru izrevoltirana bratovljevom izjavom.

– I da, nikad Nenad nije navaljivao, čak se i protivio tome da snimi duet sa mnom da ga ne bi prozivali da je “uspeo preko sestre”. To je bila neka njegova filozofija koju nisam uspela da mu izbijem iz glave i na kraju sam poštovala. Plus mu se nije ni svidela pesma koju sam mu nudila, ali baš dugo nudila za koju sam verovala da je brutalan hit narodnjak.

– Od svega je jedino istina da jeste teško naći duet za brata i sestru, koji će tekstualno nama da priliči, a i da se pronađe publika u njoj. Za ovu je šteta jer ima sve, ali na kraju ću je snimiti sama – zaključila je Manojlovićeva.

Podsetimo, Nenad je u toku jučerašnjeg dana izneo posve drugačiju verziju priče.

– Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: “Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta.” Posle toga ona je našla neku pesmu kad sam ja prošao u “Zvezdama Granda”, ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna – izjavio je Manojlović za “Republiku”.

– Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru. Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost – zaključio je pevač.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here