instagram/printscreen
Rada Manojlović

Rada Manojlović je tokom gostovanja u emisiji “Ekskluzivno” ispričala potresne detalje vezane za pokojnu majku Mirjanu, a društvo joj je po prvi put pravila i sestra Marija.

– Bila sam veoma mlada kada se to dogodilo, i onda sam, da ne bih patila potiskivala sve, zaboravljala, nemislila. Žao mi je što tada nisu postojali ovakvi mobilni telefoni, imam samo dve majčine fotografije i nešto što sam skinula sa VHS-a i prebacila na CD, gde sam imala možda samo jednu njenu rečenicu. Pola stvari se ne sećam. Najviše mi fali video snimci, njen govor, ponašanje, glas – započela je Rada, a zatim izjavila kako smatra da je njena majka preminula zbog greške lekara:

– Potiskivala sam sve prognoze doktora i nisam verovala do zadnjeg dana da će to da se desi. Godinu i po se ona lečila, ali smo mi živeli u nekoj nadi, ona je čak bila i vraćena iz bolnice “izlečena”. Svi smo saznali u isto vreme, nije ona ništa potiskivala, ja smatram, evo sada kada imam 35 godina i kada sam se načitala ljudskih sudbina i svega da je tada konzilijum lekara doneo pogrešnu odluku, tada su oni smatrali da je ona mlada, jer je moja majka imala 39 godina kada je preminula, a 37 kada joj je sve to dijagnostifikovano, nikad ja to nisam govorila, ali u pitanju su bili ginekološki problemi. I onda su oni odlučili, kao… Hajde da ne vadimo, jer je mlada pa možda bi još da rađa. I mi to tad nismo znali, imala je nas dve, trebalo je spašavati živu glavu… Međutim, oni su odlučili da to ostave i nažalost, bilo je kobno – rekla je pevačica kroz suze, a Marija je ispričala svoj deo priče:

– Tri meseca je bila u bolnici u Beogradu, zbog tog nekog zračenja koje je imala, ostalo je provela kod kuće. Ja sam bila sa njom stalno, imala je posebnu ishranu i velike bolove. Bukvalno sam samo išla do škole i nazad, pošto je Radmila stalno radila, tata ju je vozio na svirke. Ništa njoj nisam pričala, nisam htela da se sekira, smatrala sam da Radmila samo treba da radi i ništa drugo, pošto je već morala. Nisam joj ni davala da išta radi u kući, ja sam bila oko majke, spremala, čistila, bili su to teški trenuci. Dešava se da ja sada Radmili pričam neke situacije, kada ona nije bila tu. Radmili je sigurno najviše žao samo što nije bila uz mamu. Mi nismo znali da će mama umreti. Ja znam da je ona htela da bude više sa njom, ali nije mogla jer je radila. Ona sad plače kad sluša šta sam ja sve proživljavala sa mamom, a ona to nije mogla da vidi.

Podsetimo, majka im je preminula kada je Rada imala 19, a Marija 17 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here