Pevač Slobodan Radanović uveliko radi na novim pesmama, ali i na projektu “Pinkove Zvezde” gde je u ulozi žirija sa bivšom ženom Kristinom Kijom Kockar.

Radanović ne krije da se sa Kijom konsultuje u vezi pesama, ali i da se tokom snimanja “Pinkovih zvezda” svašta događa ispod stola.

“Njoj se sviđaju. Ja sam iskren, kad mi se nešto sviđa ja njoj kažem, kad mi se ne sviđa neki deo u pesmi ja joj i to sve kažem, ali do sada je imala sve super pesme”, rekao je Sloba i otkrio atmosferu sa snimanja.

“Zabavljamo se odlično na “Pinkovim zvezdama”, žiri je top, baš smo snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponakad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto”, objasnio je pevač.

Sinoć je održana promocija knjige “Igra sudbine” u kojoj je opisana ljubav Radanovića i njegove bivše devojke Lune Đogani u Zadruzi 1, što pevača nije nimalo oduševilo.

“U toj knjizi se provlače neke moje slike, niko me nije ni pitao za to. Ako objave neke stvari o meni za koje budem imao osnova da ih tužim, ja ću da ih tužim”, rekao je Radanović za Premijeru.

Izvor:
Vestionline, svet.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here