Foto: RTS Tako stoje stvari – Zvanični kanal – YouTube/PrintScreen

Rade Šerbedžija trenutno se nalazi u Turskoj, na jednom festivalu koji se održava u gradu Izmiru, a odatle se obratio svima koji prate njegov rad.

Proslavljeni glumac obavestio je obožavaoce da se našao na meti hakera.

– Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako liči na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obaveštava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novace. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se više prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo doći kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u međuvremenu podelite ovo moje upozorenje da neko možda, ipak, ne nasedne na prevarante – rekao je glumac u snimku.

– Pozdravljam vas iz Izmira i uskoro vam se javljam sa nekom poezijom – dodao je on na kraju.

 

 

VAZNO! Prevara….

Dragi moji, izgleda da je netko napravio lažni profil koji jako slici na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se vise prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u medjuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima……A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira….

Gepostet von Rade Serbedzija official am Freitag, 16. Oktober 2020

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime