Radikali i naprednjaci zajedno u Titelu

0

Nije prošlo ni nedelju dana od kada se vratio, a Titel već "pao"
 

Nova skupštinska većina, koju su podržala i dva odbornika Socijalističke partije Srbije (SPS), smenila je sa funkcije dosadašnjeg predsednika opštine Milana Nastasića iz Demokratske stranke, a na to mesto imenovala je Dragana Božića, člana SNS-a.

 

Božić je sa funkcije predsednika opštine smenjen u julu ove godine, kada je vlast u Titelu preuzela DS, uz podršku odbornika Ujedinjenih regiona Srbije (URS), SRS-a i nekoliko odbornika iz Socijalističke partije Srbije i SNS-a.

 

Smenjeni predsednik opštine Titel Milan Nastasić ocenio je da su prevagnuli lični interesi pojedinaca. On je rekao da će se svojim političkim angažovanjem truditi da dobije podršku građana u novom izbornom ciklusu, a da će DS u Titelu biti konstruktivna opozicija, koja će budno pratiti rad izvršne vlasti.

 

"Mada, sve je moguće, jer kao što se danas videlo, koalicioni partneri mogu da napuste većinu i bez ozbiljnog razloga ili međukoalicionih nesuglasica", rekao je Nastasić.

 

Odlukom nove skupštinske većine, za Božićevog zamenika izabran socijalista Gojko Kostić koji je do sada bio predsednik titelske skupštine. Umesto njega, na tu funkciju imenovana je Ivana Zečević iz Srpske radikalne stranke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here